Kalmeta i SDP nabacuju se optužbama

Kalmeta i SDP nabacuju se optužbama

Foto: FAH

NAK0N što je predsjednik SDP-a Zoran Milanović u Zadru rekao da će dobiti više glasova od HDZ-a i pritom za konkurenciju izjavio da su muljatori i neradnici,odgovorio mu je zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbacio je Milanovićeve tvrdnje da je optužen za pljačku više od 40 milijuna kuna. Poručio je da i na listama SDP-a i Narodne koalicije ima ljudi pod istragama i pravomoćno osuđivanih. I Milanović je, podsjeća Kalmeta, bio istraživan.

"Ono što je razlog nervoze je jedna panika jer će ta Narodna koalicija izgubit izbore, a posebno debelo izgubit će u devetoj izbornoj jedinici", poručuje Kalmeta. "Ja ne znam koje su te osobe od 93 SDP-ova kandidata o kojima gospodin Kalmeta govori i zato ga molim neka to javno kaže ili ću smatrati da se radi o osobi koja - laže. I to ne bilo koja osoba, već osoba optužena za činjenje jednog od najtežih kaznenih djela protiv Hrvatske kada govorimo o imovini, pljački, malverzacijama i stvaranju korupcijske hobotnice", odgovorio je SDP-ov Peđa Grbin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara