Kamenovali policijsku maricu i divljali po Petrinji

Kamenovali policijsku maricu i divljali po Petrinji
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

PETRINJSKA policija prijavila je trojicu mladića koji su kamenovali policijsku maricu.

Oni su u nedjelju, oko 2:30 sati, u Ulici Vladimira Nazora u Petrinji, kamenjem gađali policijsku maricu.

Radili kaos po Petrinji

Nešto kasnije su u istoj ulici na kolnik izbacili devet komada metrica ogrjevnog drveta na koje je svojim osobnim automobilom sisačkih registracija naletio 19-godišnjak i oštetio vozilo.

Mladići su potom u Ulici Augusta Šenoe na raskrižju s Trgom narodnih učitelja i Matice Hrvatske preko kolnika postavili metalne zaštitne ograde koje su se dotad nalazile uz odvodne kanale.

Tako su te odvodne kanale duboke metar i pol ostavili nezaštićene i time ugrozili kretanje pješaka s obzirom na to da se iskopine nalaze na nogostupu.

Jedan bio mrtav pijan, svi dobili niz prijava

Ubrzo nakon ovoga je uhićen 23-godišnjak kod kojeg je izmjerena koncentracija alkohola od 2,25 promila, dok su ostala dvojica pronađena i uhićena kasnije tijekom nedjelje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja mladići su kazneno prijavljeni za kaznena djela ugrožavanja prometa opasnom radnjom ili sredstvom i dovođenja u opasnost života ili imovine opće opasnom radnjom.

Zbog vrijeđanja ili omalovažavanja policijskih službenika prilikom obavljanja službene dužnosti protiv njih će biti podneseni i optužni prijedlozi, objavili su iz policije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara