Kamere snimile lopova kako krade novčanik u zagrebačkom kafiću, danas ga je vratio

Kamere snimile lopova kako krade novčanik u zagrebačkom kafiću, danas ga je vratio

Screenshot: Facebook

KAFIĆ "Rock Star", koji se nalazi u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici, objavio je na Facebooku snimku s vlastitih nadzornih kamera koja prikazuje lopova kako uzima novčanik konobarice sa šanka. U novčaniku je u tom trenutku bio promet od cijele večeri.

>> Nadzorne kamere snimile lopova kako krade novčanik u zagrebačkom kafiću

Snimka drske krađe uz apel zaposlenika podijeljena je na društvenim mrežama. Danas je objava Rock Star caffe bara editirana jer je mladić sa snimke, kako pišu, vratio ukradeni novčanik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"***Edit***
Mladić sa snimke, vratio je posuđeno. Veliko hvala svima koji su podijelili snimku i time pokazali neslaganje s odlukom 'uzmi jer možeš', kao i moć medija i mase.
****************
Ako je dosad koga zanimalo jesu prave kamere koje imamo? Jesu, i nemamo ih zato jer si međusobno ne vjerujemo nego baš zbog ovakvih situacija kad prilika rodi lopova. Pred kraj smjene na mali petak, u domaćoj atmosferi mentorici Zrile dosad nepoznati momak zabilježen na kameri uspio je uzet novčanik sa skoro cijelim prometom od večeri. Tražimo vašu pomoć kako nam gore spomenuti pošteno vratio posuđeno, nadamo se da mu je poslužilo za osobne potrebe, no imamo i mi svojih. Ljudi smo. Podijelite, komentirajte, pomozite. Naše stalkerske moći su dosegle zid. Hvala!", piše na Fejsu Rock Star caffe bara.

Na snimci koju možete pogledati ovdje jasno se vidi kako je muškarac imao i pomagača koji je svojim tijelom blokirao poglede ostalih posjetitelja kafića.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara