Karamarko ne odustaje: Kako ćemo krpati proračun ako na arbitraži izgubimo od MOL-a

Karamarko ne odustaje: Kako ćemo krpati proračun ako na arbitraži izgubimo od MOL-a

Foto: FAH

U DANAŠNJEM intervjuu za Novu TV, Tomislav Karamarko progovorio je o aferi Konzultantica. Iako se javno izuzeo iz procesa INA-MOL, Karamarko je u intervjuu dao do znanja kako namjerava nastaviti davati svoje mišljenje o svemu.

> Karamarko: Zbog linča na moju obitelj povlačim se iz svih procesa donošenja odluka o INA-i

Na pitanje novinarke o tome utječe li Karamarko na postupak INA-MOL time što izražava svoje mišljenje o INA-i, MOL-u i arbitraži, Karamarko je rekao kako ne vidi u čemu je problem.

"Svatko od nas može utjecati ili ne utjecati, ali odlučuje većina i u Vladi i u Saboru, odlučuje zdrav razum, odlučuje, rekao bih logika interesa Hrvatske. Doista ne vidim u čemu je problem. Ako ja kažem da trebamo više razgovarati, a manje se suditi. Ja sam rekao jednu stvar, gledajte 2014. je počela arbitraža".

Karamarko: Poraz bi nas mogao koštati milijarde kuna

"Neki kažu da ako izgubimo, ne daj Bože, da bi nas to moglo koštati milijarde kuna. Prema tome, mene samo zanima kako bi nakon jednog takvog financijskog udara mi krpali proračun, sljedeće godine i one godine iza. Ja o tome razmišljam. Ja razmišljam o skupim troškovima odvjetničke kuće koja zastupa Hrvatsku.

Prema tome, to je pitanje skrbi o nacionalnim interesima, a ne nešto drugo. Arbitraža ide dalje. Mi smo i neki dan podržali da arbitraža ide dalje, pitanje je da li se ona može zaustaviti.

Molimo Boga da je dobijemo", kazao je Karamarko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara