Karamarko otkrio: Potpredsjednici Sabora bit će Sanader, Tepeš i ovaj, MOST-ov Podolnjak

Karamarko otkrio: Potpredsjednici Sabora bit će Sanader, Tepeš i ovaj, MOST-ov Podolnjak

Foto: Hina

PREDSJEDNIK HDZ-a obratio se novinarima i kazao kako u stranci vlada dobro raspoloženje. Priznao je da ima nezadovoljnih no dodaje kako nema toliko neozbiljnih da bi utjecali na rad stranke. "Radi se o našim vrijednim ljudima, koji su imali velika ambicije postati ministrima, i mi i dalje računamo na njih.", rekao je.

Otkrio je kako će potpredsjednici Sabora biti Ante Sanader, Ivan tepeš te Podolnjak."Smijem li ja to reći? Sanader, Tepeš i ovaj iz MOST-a, Podolnjak", rekao je.

"Zgrozio sam se kad sam vidio da sam drugi po starosti"

"Veselim se novim licima, njihovoj kvaliteti i mladosti. Drago mi je da možemo plasirati novi val mladih kvalitetnih ljudi. Zgrozio sam se kad sam vidio da sam drugi po starosti", kazao je Karamarko.

"Ćorušić je naš cijenjeni član, nije ministar, ali je čovjek koji je radio na ovim promejena i dalje će raditi s nama", komentirao je Karamarko činjenicu da Ćorušić ipak nije izabran za ministra zdravstva.

Čestitao Rimac

Karamarko se osvrnuo i obustavljanje istrage protiv Josipe Rimac. "Čestitam gospođi Rimac, to je bio veliki teret za nju. Preko nje se htjelo nauditi HDZ-u. Ona je vrijedan član", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"u Saboru očekujem možda malo folklora u režiji onih koji su protekle četiri godine cirkusirali", dodao je komentirajući što očekuje od sutrašnje sjednice Sabora.

U obranu Hasanbegovića

Karamarko je stao u obranu Zlatana Hasanbegovića, budućeg ministra kulture. "Glorificiranje i veličanje Domovinskog rata ne znači ugrožavanje antifašizma", kazao je.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara