Karamarko o ministru štovatelju Pavelića: Hasanbegović je ugledan znanstvenik

Karamarko o ministru štovatelju Pavelića: Hasanbegović je ugledan znanstvenik

Foto: Hina

PREDSJEDNIK HDZ-a Tomislav Karamarko ocijenio je da će nova Vlada sigurno biti stabilna te dodao kako očekuje da će je podržati svi koji žele istinske reforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP-a

"To će sigurno biti stabilna vlada. Kad smo birali predsjednika Sabora imali smo 88 glasova i vjerujem da ćemo i sutra imati bar toliko. Očekujem da nas podrže svi koji žele istinske reforme i da napokon profunkcionira hrvatsko gospodarstvo", rekao je Karamarko u središnjici HDZ-a upitan hoće li nova vlada biti stabilna.

Karamarko je, zamoljen za komentar ranije izjave Zlatka Hasanbegovića, koji je predložen za ministra kulture, da je Hrvatska pobijedila samo jednom - u Domovinskom ratu,  rekao je da pozitivan odnos prema Domovinskom ratu ne znači ugrožavanje antifašizma. "Dapače, pobjeda u Domovinskom ratu hrvatskog naroda značila je antifašizam, ali i antikomunizam. Mi negiramo sve totalitarizme. Treba pročitati što je dr. Hasanbegović rekao jer je on mlad i perspektivni znanstvenik i onda to tumačiti na pravi način", rekao je Karamarko.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara