Karlovac: Koalicija HSLS-DC održala predizborni skup za 7. izbornu jedinicu

Predsjednik DCa i nositelj liste koalicije HSLSa i DCa u 7. izbornoj jedinici Mate Granić istaknuo je na večerašnjem predizbornom skupu u Karlovcu da će HSLS i DC imati važnu ulogu u novoj hrvatskoj Vladi, da će odrediti i karakter buduće Vlade i budućnost Hrvatske.

Predsjednik HSLS-a Dražen Budiša pozvao je birače da daju svoj glas "novoj snazi" - koaliciji HSLS-a i DC-a.

Time, rekao je Budiša, dajete glas za efikasniju Vladu, za prosperitetnije gospodarstvo, za socijalno pravedniju državu, za funkcioniranje institucija sustava, za pravnu državu, za Hrvatsku koja će biti vrijedna žrtve koja je u nju uložena.

Budiša je posebice naglasio ulogu i žrtve Karlovca i Karlovačke županije u stvaranju Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Koalicija nove snage nije uzela slogan "Da za Hrvatsku", nego za bolju Hrvatsku "jer mi smo 'da za Hrvatsku" davno rekli, rekao je Budiša.

Mate Granić je istaknuo predstavljajući kandidate koalicijske liste za 7. izbornu jedinicu, predvođene generalom zbora Pavlom Miljavcem i Željkom Rendulićem, da je to sjajna lista.

"Budite uvjereni da će predstavnici Karlovačke županije biti zastupljeni u novoj Vladi i svi ćete biti ponosni na novu Vladu koja će, obećajemo, promijeniti gospodarstvo Hrvatske jer naši ljudi trebaju bolje živjeti", poručio je Granić sa središnjeg predizbornog skupa koalicije HSLS-DC za 7. izbornu jedinicu.

(Hina) vh mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara