Karlovčanin izvrijeđao policajce jer su mu izgubili jaknu: Nesposobni uhljebi...

Karlovčanin izvrijeđao policajce jer su mu izgubili jaknu: Nesposobni uhljebi...
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

PREKRŠAJNI odjel Općinskog suda u Karlovcu proglasio je 24-godišnjeg Karlovčanina krivim zbog remećenja javnog reda i mira, piše Kaportal.

On je u policijskoj postaji u Mačekovoj ulici u Karlovcu 21. prosinca prošle godine oko 2:30 sati ujutro vrijeđao policajce.

Tijekom postupka je utvrđeno da je vrijeđao i omalovažavao tri policijska službenika, šefa smjene i dvojicu policajaca. Obraćao im se povišenim tonovima govoreći im da su “nesposobni uhljebi”. Govorio im je ovako: “Došli ste preko veze u policiju! Ne možete naći moju jaknu! Ja vas plaćam, zajedno s poreznim obveznicima!”

Stavili ga u zatvor

Oni su ga pokušali smiriti, ali se on samo još više ražestio odrezavši im: “Ja vas mogu vrijeđati, to je moje pravo, jer mi nećete naći moju jaknu koja je u Papasu!”

To ga je koštalo zatvora jer su ga upravo tamo smjestili kako bi prestao galamiti. Zadržan je do sutradan u 9.40 sati, zbog čega mu je novčana kazna smanjena za 300 kuna pa će morati platiti samo 270 kuna.

Sud ga je, naime, za prekršaj kaznio 150 DEM-a, odnosno 76 eura, preračunato u kune. Ako plati u roku, jednu trećinu iznosa će mu oprostiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara