Kazaljka je stala na 140 km/h. Svjedoci užasa na A3: Poginuli su ispali iz auta

Kazaljka je stala na 140 km/h. Svjedoci užasa na A3: Poginuli su ispali iz auta
Screenshot: HRT

SVJEDOCI stravične nesreće koja se dogodila na autocesti A3, a u kojoj je poginulo četvero državljana Srbije, kažu da su od siline udara sve osobe izletjele iz automobila.

U automobilu je jedino ostao mladić koji je sjedio na suvozačevom mjestu. On je ujedno i jedina osoba koja je preživjela nesreću te se nalazi na liječenju u bolnici. Prema posljednjim informacijama njegovo je stanje stabilno i nema po život opasne ozljede. Radi se o 28-godišnjem suvozaču Draganu Vučićeviću, koji je u trenutku tragedije jedini od pet putnika bio vezan sigurnosnim pojasom.

Kako javlja Blic, kazaljka brzinomjera na Škodi zaustavila se u trenutku udara na 140 kilometara na sat.

Vozač zaspao i zabio se u ogradu?

Podsjetimo, u nesreći koja se pola sata nakon ponoći dogodila na autocesti A3 kod odmorišta Bošnjaci u smjeru Zagreba poginulo je četvero ljudi, među njima i 14-godišnji dječak. 

U automobilu je bilo petero ljudi, a svi su državljani Srbije. 

Kako javljaju lokalni mediji, preživjeli muškarac s ostalih četvero putnika spojio se preko aplikacije za dijeljenje troškova prijevoza.

Policija sumnja da je uzrok stravične prometne nesreće to što je vozač automobila zaspao i velikom brzinom udario u ogradu.

Kako doznaje Blic, u automobilu Škoda Octavija ljubljanskih registracija poginuli su Aleksandra Janković (43), Žikica Janković (47), Verica Rašić (42) i 14-godišnji dječak N. R.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara