Kći ličkog Tuđmana Mraovića istukla curu u kafiću?

KĆI OSUĐENOG silovatelja Jose Mraovića, 20-godišnja Marjana, prema izjavama gostiju gospićkog kafića Feniks koje su dali medijima, pretukla je u subotu oko ponoći 16-godišnju I.V., zbog flerta s njezinim dečkom.

> "Rukovatelj" Joso dobio tri godine zatvora

Djevojka ima ogrebotine i modrice na licu, a Marijana Mraović joj je navodno prijetila da će joj razbijenom bocom prerezati vrat. Nakon toga su gosti zvali policiju, pa je tučnjava prekinuta. Suprug vlasnice kafića, Andreje Bonić, koji se javio na njezin mobitel potvrdio je da je kćer "ličkog Tuđmana" Mraovića bila u kafiću tu večer, ali nije bio oduševljen pozivima novinara.

"Znate što, zovu me cijeli dan i ne želim imati više posla s novinarima. Ja sam djelatna vojna osoba, a moja supruga je vlasnica kafića, pa ako imate pitanja obratite s njoj", kazao nam je M. Bonić, suprug vlasnice kafića, Andreje, koji se javio na njezin mobitel. U policiji su nam potvrdili da je postojala dojava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo dojavu"

"Imali smo dojavu o narušavanju javnog reda i mira, u kojoj su sudjelovale dvije ženske osobe, no izlaskom policijskih službenika na teren utvrđeno je da nije bilo narušavanja reda i mira", kazali su nam u Policijskoj upravi ličko-senjskoj. O detaljima nisu htjeli govoriti bez glasnogovornice koja u trenucima kada smo zvali nije bila dostupna.

C.D.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara