Kerum vulgarno izvrijeđao novinarku koja mu je postavila pitanje

Kerum vulgarno izvrijeđao novinarku koja mu je postavila pitanje
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

NOVINARKA Dalmatinskog portala, Živana Šušak Živković, kontaktirala je bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma kako bi mu postavila pitanje o jednoj objavi na Facebooku koja se odnosila na njega. 

Naime, kako javlja Dalmatinski portal, na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode je uz fotografiju bijelog Mercedesa objavljeno: 

“Ovako redovito ispred ovog ugostiteljskog objekta parkira bivši splitski gradonačelnik i nesuđeni hotelijer. Sinoć je blokirao prolaz čovjeku koji je vozio suprugu s hitne pomoći i koja je morala nastaviti pješice po kiši na štakama”, stajalo je u objavi.

Kontaktirali Keruma za komentar, on izvrijeđao novinarku

Novinarka je Keruma kontaktirala kako bi joj komentirao tu objavu, a kako piše Dalmatinski portal, teško je prepričati prvih nekoliko minuta tog razgovora. Dodaju kako se najprije čudio jer ga novinarka uopće zove, a među ostalim je rekao i kako on živi na Mejama i ne parkira u toj ulici te da ima vozača koji ga vozi. 

Nije mu bilo jasno zašto ga novinarka zove, a rekao ja i kako svatko o svakome može bilo što napisati na Facebooku.

"Da je vama netko napisa da ste mađioničar, šta biste vi napisali? Dajte, Živana, dođite sebi! Zašto bih odgovarao na takve nebuloze”, rekao je Kerum. 

"Da ti nešto rečen, jedi govna, idi u pizdu materinu"

“Da ti nešto rečen, jedi govna ti i koji je to napisa. Idi u pizdu materinu i ti i taj koji je to napisa. Je li možeš virovat koliko si glupa, ko kurac! Idite svi u tri pičke materine. Eto, to napiši. Imate li išta normalno pisat osim toga, pa govnari jedni, jebem vam mater svima. Alo, pička van materina, jebo vas Opara i Puljak i svi”, prenosi Dalmatinski portal. 

Dodaju i kako je prije nekoliko mjeseci Kerum imao sličan ispad prema njihovoj drugoj novinarki, Ines Brajević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara