Kerum: Zadirem u politiku, ali imam pravo jer zapošljavam tri tisuće radnika

"ZADIREM u politiku, ali imam pravo na to jer ja zapošljavam tri tisuće radnika" kazao je Željko Kerum komentirajući sporost splitske gradske vlasti.

Splitski čelnici se eto u dvije godine nisu udostojili izraditi studiju valovanja, pa time i privesti kraju poslove oko proširenja zapadne obale splitske gradske luke, što Kerumu onemogućava "grandiozniji" pristup njegovom hotelu Marjan, piše Glas Dalmacije.

Da ipak nije riječ o proširenju obalnog pojasa zbog potreba Kerumovog hotela naglasio je splitski gradonačelnik Ivan Kuret.

"Moramo znati da se zapadna obala ne rekonstruira isključivo zbog hotela Marjan, nego zbog potreba grada i već duže vrijeme mi razmišljamo o novom prometnom rješenju", poručio je Kuret.
Kerum i nadalje ustraje kako Gradu ne bi bila pretjerana investicija da je, kada se preuređivala Riva, uložio u "neki" tunel još 20 milijuna kuna, jer "ovo ovako nema smisla", upozorio je Kerum.

Kako ne želi dovesti u pitanje svoje planove da novi hotel Marjan ima pet zvjezdica, što bi se moglo dogoditi ukoliko objekt ne bude imao propisani pristup, rekao je da će radije srušiti jedan kat nego zbog sporosti lokalne uprave ugroziti zacrtani projekt.

Ig.M.
Foto: Index
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara