Koalicija HKDS-HGSS poručuje mladima: Mijenjajte političare, a ne domovinu

ČELNICI koalicije Hrvatske kršćanske demokratske stranke (HKDS) i Hrvatske građanskoseljačke stranke (HGSS) danas su poručili mladima: Mijenjajte političare, a ne domovinu.

Na konferenciji za novinare HKDS-a, ispred bazena ŠRC "Mladost" u Zagrebu, predsjednik te stranke Ivan Keglević je pozvao mlade da se "nauče misliti" i svoju pamet i znanje iskoriste na svoju i dobrobit Hrvatske te da dolaze na sportske terene i bave se sportom kako bi bili spremni izdržati sve psihičke i fizičke napore.

Predsjednik HGSS-a Stjepan Vujanić Jamnički je istaknuo da koalicija HKDS-HGSS nije ni lijeva niti desna, već opcija sloge i tolerancije, nacionalna, ali i europska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Vladajuća koalicija nije ostvarila očekivani gospodarski i društveni razvitak Hrvatske, već je pridonijela produbljivanju gospodarske i nacionalne krize, kriminalizacijom i ponižavanjem njezinih tvoraca, rasprodajom obiteljskog srebra", ocijenili su HKDS-ovci.

HKDS-HGSS zajedno izlaze na izbore "svjesni odgovornosti u zaštiti i promicanju hrvatskih nacionalnih interesa" i poručuju biračima: "Mi vam ne nudimo blagostanje jer to nije realno, već napor i znoj s ciljem da svi zajedno ostvarimo ljepši, bolji i uspješniji život".

(Hina) bdj az

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara