Kobna privlačnost: Na Ivaniševića "bačen urok" bacanjem kante pune izmeta pred ulazna vrata

Kobna privlačnost: Na Ivaniševića "bačen urok" bacanjem kante pune izmeta pred ulazna vrata

GORAN IVANIŠEVIĆ u utorak ujutro neugodno se iznenadio nakon što je na ulaznim vratima svoje zgrade ugledao prolivene fekalije.

Prema tvrdnjama svjedoka, u utorak u ranim jutarnjim satima netko je na ulazu u zgradu u Dalmatinskoj ulici, a u kojoj je do jučer živio bivši tenisač, po vratima prolio fekalije.

Stanare zgrade zgrozio je strašan smrad koji se proširio haustorom. Navodno se radilo o životinjskom izmetu. Bacanje fekalija nekome pred vrata u narodu se inače smatra kao vrsta uroka koje može djelovati na slabost neke osobe. Smatra se da se, ako je izmet bačen pred nečija vrata - radi o udaru na stabilnost ili obitelj. Ako je ta osoba na koju je urok bačen psihički stabilna i jaka, smatra se da urok neće djelovati.

Hrvatski je tenisač jučer rano ujutro, oko 6 sati, s nevjenčanom suprugom Tatjanom Dragović napustio Hrvatsku i uputio se za SAD. Na aerodromu u SAD je njegovu obitelj dočekalo desetak paparazza, a neki su tamošnji mediji već objavili vijest o njihovu dolasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ekskluzivnom razgovoru za Index -i ujedno posljednjem razgovoru za hrvatske medije - Goran je kazao kako odlazi dok se situacija oko njegove preljubničke afere s Vanjom Halilović malo ne smiri. Kazao je kako u SAD namjerava pronaći malo mira, bijeg od medijske pozornosti i uvijete u kojima će mu Tanja smoći snage oprostiti "za javnu sramotu koju joj je priuštio".

K.C.
Foto: Story; Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara