Kod Čakovca se potuklo više ljudi, koristili su sjekire i drvene palice

Kod Čakovca se potuklo više ljudi, koristili su sjekire i drvene palice
Ilustracija: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U SUBOTU ujutro došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba više osoba u mjestu Pušćine kod Čakovca.

Kako je izvijestila međimurska policija, u Ulici Vladimira Nazora u Pušćinama na dvorištu su 38-godišnjak i 24-godišnjakinja s područja općine Pribislavec, 41-godišnjak sa šireg područja općine Nedelišće te 38-godišnjak s područja Čakovca narušavali javni red i mir te su se međusobno verbalno i fizički sukobili uz uporabu sjekira i drvene palice.

Autom udario staricu

Nadalje, potom je 38-godišnjak sjeo u automobil te u namjeri da udari 41-godišnjaka, nekoliko puta udario u dva parkirana vozila dok se 41-godišnjak izmicao. U zadnjem naletu autom je udario 73-godišnjakinju koja je došla na dvorište.

Žena je zadobila teške tjelesne ozljede, dok su 41-godišnjak, dvojica 38-godišnjaka i 24-godišnjakinja lakše ozlijeđeni.

Protiv 38-godišnjaka su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku zbog kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i teška tjelesna ozljeda u pokušaju te je jučer predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon ispitivanja na državnom odvjetništvu, doveden je sucu istrage koji mu je odredio istražni zatvor.

Nadalje će se protiv 41-godišnjaka, dvojice 38-godišnjaka i 24-godišnjakinje podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom Općinskom sudu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara