Kolinda dvaput bila na infuziji, obavila pregled u privatnoj klinici

Kolinda dvaput bila na infuziji, obavila pregled u privatnoj klinici
Video: Hina Foto: Hina

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović u siječnju je više puta bila na infuziji u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu, a prošlog je petka bila i na pregledu u jednoj privatnoj klinici pored Zagreba.

Kako je objavio Večernji list, te informacije su im potvrđene iz njenog ureda. Glasnogovornica predsjednice Ivana Crnić rekla im je da je Kolinda Grabar-Kitarović u siječnju dvaput bila na infuziji jer je imala virozu, a morala je obavljati svoj posao te ići u posjet Turskoj.

Što se tiče pregleda prošlog petka, Crnić je potvrdila kako je predsjednica bila na pregledu u privatnoj klinici u Svetoj Nedelji. Dodala je da je obavila redovne i preventivne preglede, kao što i u javnosti govori da treba činiti. Večernji list objavio je da je predsjednica obavila mamografiju.

Predsjednica bila na otvorenju klinike

Kolinda je krajem 2017. godine, zajedno s Kujundžićem, prisustvovala otvorenju  Radiochirurgije Zagreb, privatne poliklinike koja se bavi dijagnostikom i liječenjem karcinoma. A kako su objavili iz poliklinike, ona je bila i posebna gošća božićnog domjenka u prosincu 2018.

Zaposlili Paladina

U travnju prošle godine nakon što mu u KBC-u Zagreb nisu produljili ugovor o radu, Paladino je postao stalni član stručnog tima Radiochirurgije Zagreb, priopćeno je iz te poliklinike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara