Kolinda progovorila o svom savjetniku koji je povezan s Mamićevim falsifikatorom

Kolinda progovorila o svom savjetniku koji je povezan s Mamićevim falsifikatorom
Foto: FAH

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović danas je posjetila kutinsku Petrokemiju.

"Moram čestitati Upravi i svima koji su sudjelovali u procesu dokapitalizacije. U većinsko vlasništvo ušli su Ina i PPD i nadam se da će nastaviti ulagati u Petrokemiju, ne samo financijska sredstva, kako bi se ostvarili planovi, prije svega širenje postrojenja i širenje na nova tržišta", rekla je Kolinda. Naglasila je i kako je Petrokemija iznimno bitna za gospodarstvo županije, ali i cijele države, prenosi N1.

Afera SMS

Kolinda je na pitanje uživa li savjetnik Vlado Galić zbog svega što se dogodilo u aferi SMS i dalje njeno povjerenje odgovorila: "Po medijima čitamo neka curenja informacija koje nisu potvrdile relevantne državne institucije. Kad je riječ o ljudima u mom kabinetu, saznat ćete na vrijeme." 

Što se tiče održavanja sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, predsjednica kaže kako je na početku mandata vlade Andreja Plenkovića bilo dogovoreno da će se sjednice održavati barem kvartalno. 

O dramatičnom priopćenju

"Neprestance ponavljam da one trebaju biti redovite, a ne da javnost stječe dojam da je neko izvanredno stanje kad se održavaju. Moje priopćenje prošli tjedan je bilo iznimno oštro, ali i optužbe za rušenje vlade su ozbiljne", kaže predsjednica. 

Kratko je komentirala i otvaranje šume na Pantovčaku građanima. 

"Nadala sam se da će to biti do kraja godine. Sada se nadam da će biti na proljeće. Rad s birokracijom uvijek malo usporava stvar, ali moja pročelnica ureda se na tjednoj bazi čuje s Gradom Zagrebom. Što je prije moguće, čim se riješe administrativna pitanja", rekla je Kolinda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara