Kolinda: Razočarao me rad Istražnog povjerenstva za Agrokor

Kolinda: Razočarao me rad Istražnog povjerenstva za Agrokor

Foto: Žarko Bašić/ Pixsell

PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović iz Istre je preko novinara poručila kako nije zadovoljna radom Istražnog povjerenstva za Agrokor.

"Podizanjem ove pravomoćne optužnice po zakonu prestaje rad povjerenstva. Upozoravala sam na to da se zakon može i promijeniti, na samom je saboru da donese odluke u tom smislu, dakle hoće li donijeti ili neće donijeti. Od samog sam početka podržavala rad svih državnih institucija da se rasvijetli stanje u Agrokoru. Kako i zašto smo se našli u ovoj situaciji, da se utvrde odgovornost i krivnja. Tu je riječ o pravosudnom procesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Međutim, i sam sabor može postaviti određene parametre, ovo je bila možda i dobro naučena lekcija da se ubuduće izbjegnu ovakve situacije.

Isto tako bih htjela reći da me dosadašnji rad povjerenstva razočarao jer sam očekivala da će dati više odgovora, da će biti ozbiljniji i da će biti manje politiziranja. Držim da rad jednog takvog povjerenstva, ako će se nastaviti, mora raditi na rasvjetljavanju istine", rekla je Kolinda. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Kolindu Grabar Kitarović, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Kolinda Grabar Kitarović.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara