Kolinda u Zadru održala radni sastanak za predsjedničke izbore

Kolinda u Zadru održala radni sastanak za predsjedničke izbore
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

PREDSJEDNICA Republike i kandidatkinja HDZ-a za novi mandat Kolinda Grabar-Kitarović održala je u Zadru radni sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a u proširenom sastavu te ponovila da će njezina politika i dalje biti politika nacionalnog zajedništva.

Kako je priopćeno iz HDZ-a, često prekidana snažnim pljeskom i ovacijama, Kolinda Grabar-Kitarović je u obraćanju na pripremnom sastanku za nadolazeće predsjedničke izbore na kojem su sudjelovali i predstavnici temeljnih ogranaka HDZ-a Zadarske županije naglasila da će njezina politika i dalje biti politika nacionalnog zajedništva.

"HDZ je moj izbor od početka"

"To je politika Franje Tuđmana, politika okupljanja svih kojima je domovina na srcu. Vjerujući u snagu Hrvatske i hrvatskih ljudi, pokazali smo da možemo mijenjati stvari nabolje. To ćemo, zajedno, činiti i ubuduće, u novome petogodišnjem mandatu! Radila sam na dobrobit svih građana, nikad pritom ne zaboravljajući, poput nekih, na Hrvate izvan RH, na naše sunarodnjake u BiH", rekla je Grabar-Kitarović. 

"HDZ je bio moj izbor od početka, moja prva i jedina stranka. Jer je HDZ, predvođen prvim predsjednikom i utemeljiteljem suvremene hrvatske države dr. Tuđmanom, u najtežim trenucima imao i snage i srca i mudrosti i ljude da Hrvatsku povede na put neovisnosti i odvede je u slobodu, rekla je. 

Dodala kako su novi izazovi nastaviti s ekonomskim postignućima, osigurati hrvatskim ljudima još bolji život, a ispraviti nepravde koje još nisu ispravljene. I u tome ćemo uspjeti. Zato što vjerujemo u Hrvatsku, zaključila je.

"Predsjednica je brend"

Predsjednik ŽO-a HDZ-a Božidar Kalmeta je istaknuo da je Zadar bio i ostao utvrda HDZ-a, u kojoj je ta stranka uvijek pobjeđivala. Tako će biti i na ovim izborima, rekao je.

"Predsjednica je danas brend u svijetu. Stranci znaju reći: Bio sam u Hrvatskoj, u zemlji Kolinde Grabar-Kitarović! Što bismo mi dali da imamo takvu predsjednicu", rekao je Kalmeta. Kako je ocijenio, ona je svojom inicijativom Triju mora, svojim kontaktima s Trumpom i Putinom, najmoćnijim ljudima svijeta, pridonijela snažnome međunarodnom pozicioniranju Hrvatske.

Naš vanjskopolitički utjecaj nikada nije bio jači. Kolinda Grabar-Kitarović najbolja je kandidatkinja - i zato će pobijediti! A HDZ će biti uz nju na tome pobjedničkom putu, poručio je Kalmeta i zaključio kako članice i članovi HDZ-a jedva čekaju početak kampanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara