Kombi pun djece zabio se u zid u Velikom Zatonu, jedno dijete je na intenzivnoj

Kombi pun djece zabio se u zid u Velikom Zatonu, jedno dijete je na intenzivnoj
Foto: Dubrovački dnevnik

KAKO javlja Dubrovački dnevnik, danas je oko 13:30 došlo do prometne nesreće u Velikom Zatonu.

Dodaju kako je, prema neslužbenim informacijama, u prometnoj nesreći sudjelovao kombi koji je prevozio djecu s posebnim potrebama iz Osnovne škole Marina Držića. Kombi se zabio u zid, pri čemu je više osoba zadobilo tjelesne ozljede.

Teže su ozlijeđeni i životno ugroženi 59-godišnjakinja i 11-godišnji dječak, a lakše 40-godišnji vozač kombija i troje djece. Žena je prebačena u splitsku bolnicu, dok je muškarac na promatranju na Odjelu kirurgije.

Jedno dijete na intenzivnoj njezi

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić potvrdio je kako je troje djece na promatranju na pedijatriji, dok je jedno dijete na intenzivnoj njezi.

"Riječ je o dvije odrasle osobe i četvero djece. Pritom su 59-godišnjakinja i 11-godišnjak smješteni u Jedinicu intenzivnog liječenja s teškim tjelesnim ozljedama i životno su ugroženi, dok su ostalo troje djece, kao i odrasli muškarac, smješteni na odjelima pedijatrije i abdominalne kirurgije radi opservacije uz kontuzije i ekskorijacije", dodao je pomoćnik ravnatelja Opće bolnice Stjepan Đuričić.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su za Dubrovački dnevnik potvrdili kako su u vozilu bili vozač i pet putnika te da će više detalja biti poznato nakon očevida.

Na teren su izašli vatrogasci, dva vozila hitne pomoći te sanitetski prijevoz Doma zdravlja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara