Komšić se smijuljio na sudu i bahato odgovarao sutkinji

Komšić se smijuljio na sudu i bahato odgovarao sutkinji
Foto: Pixsell

NA OPĆINSKOM kaznenom sudu u Zagrebu danas je počelo suđenje Davidu Komšiću, ubojici Kristine Krupljan. Komšiću i njegovim prijateljima Arjanu i Armendu Rexhepiju i Filipu Filipoviću sudi se zbog otmice i napada na Kristinu koji se dogodio tri mjeseca prije njezina ubojstva.

>> Komšiću počelo suđenje za napad na Kristinu prije ubojstva, kaže da nije kriv

"Ma ko se razgovara?"

Tijekom rasprave Komšić se smijuljio i pričao s trojicom prijatelja, a u jednom trenutku ga je sutkinja upozorila da prestane i da to neće tolerirati.

"Ma ko se razgovara? Možete vi gledat što hoćete i govorit što hoćete", odbrusio je Komšić sutkinji odmahujući rukama. 

Ona ga je zatim opet upozorila, javlja Jutarnji list..

Suđenje je trebalo početi u svibnju, ali je odgođeno jer se Armend nije pojavio na ročištu. Ispričao se da je na sezonskom radu u Medulinu. No danas su se sva četvorica optuženih pojavila i održano je prvo ročište.

Iživljavanje na Kristini

Podsjetimo, Komšića i njegove prijatelje tereti se da su 27. studenog 2016. oko 5.40 sati na Bukovačkoj cesti presreli Kristinu svojim vozilom te joj razbili automobil, iživljavali se nad njom, udarali je i čupali za kosu.

Tužiteljstvo za Komšića traži dvije godine i četiri mjeseca zatvora, a za preostalu trojicu dvije godine. Komšić je u travnju nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora za ubojstvo Kristine. Izbo ju je 88 puta, a sad mu se sudi i za brutalan napad na Kristinu par mjeseci prije njenog ubojstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara