Končar-INEM pokrenuo akciju povoljnije kupnje računala svim učenicima

TVRTKA Končar-INEM je u suradnji sa maloprodajnom partnerskom tvrtkom Mikronis iz Zagreba pokrenula akciju darivanja svih učenika osnovnih i srednjih škola koji žele nabaviti računalo po izuzetno povoljnim cijenama. U ponudi su tako dva modela računala: prijenosno računalo Nives te stolno računalo Marina. Uz snižene cijene rečenih modela Končar računala, učenicima Končar-INEM daruje operativni sustav Windows XP Home.

"Cilj nam je bio, za razliku od drugih, ići korak dalje od nagrađivanja samo odlikaša pa smo akciju proširili na sve učenike osnovnih i srednjih škola, omogućivši im da dođu do svoga računala po izuzetno povoljnim cijenama uz što im darujemo i operativni sustav Windows XP Home. Mislimo da ne treba raditi razlike između onih koji prolaze u školi sa odličnim uspjehom od ostalih već svim učenicima treba omogućiti jednak pristup povoljnijim prodajnim aranžmanima. Informatička pismenost ne smije biti privilegija boljih i uspješnijih, jer bi to bio prilog stvaranju dodatnoga društvenoga jaza", rekao je Igor Nazor, voditelj prodaje i marketinga ICT, tvrtke Končar-INEM pojašnjavajući razloge pokretanja ovakve akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno su u ponudi dva modela računala. Prijenosno računalo Nives dolazi sa Centrino procesorom, karticom za bežični pristup Internetu (WLAN) te besplatnim operativnim sustavom Windows XP Home po cijeni od 9.999 kuna s uključenim PDV-om. Stolno računalo Marina, pogodno za pretraživanje Interneta i rad u kući te sa također besplatnim operativnim sustavom Windows XP Home, učenicima se nudi po cijeni od 3.699 kuna, u što je uključen PDV.

Osnovnoškolci i srednjoškolci računala mogu po povoljnijim uvjetima kupiti u Mikronis notebook centru te u prodajnoj mreži Končara, a uskoro i u drugim maloprodajnim partnerskim lancima diljem Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara