Konzultacije u Vladi: Premijerkinu "samohvalu" danas slušaju HSS, HSP i HDSSB

Foto: Goran Mehkek (Cropix)

NAKON što je cijela nacija mogla čuti premijerku Jadranku Kosor na izvanrednoj pressici u sjedištu HDZ-a jučer poslijepodne kako se hvali svojim uspjesima na čelu države, danas će to "ekskluzivno" pravo imati predstavnici HSS-a, HSP-a i HDSSB-a koji će premijerku slušati u Banskim dvorima. 

> Ja Jadranka: Kako sam spasila Hrvatsku

Danas u sjedištu Vlade na poziv premijerke dolaze na razgovore predstavnici te tri stranke, a tema će biti završetak pristupnih pregovora za ulazak Hrvatske u Europsku uniju kao i i parlamentarni izbori. Ostatak parlamentarnih stranaka odbio je doći u Banske dvore, a od premijerke se traži da dođe u Sabor te da objavi datum parlamentarnih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijerka je takvu mogućnost odbila, a jučer je ponovno poručila kako će se datum izbora znati nakon što Hrvatska okonča pregovore s Europskom unijom. Umjesto dolaska u Sabor ponudila je predstavnicima oporbe da dođu u Banske dvore kako bi se konzultirali o pregovorima s EU.

Usporedo sa sastankom premijerke Kosor i predsjednik Ivo Josipović također prima parlamentarne stranke na konzultacije, a nakon prvobitnog nećkanja pozivu se odazvao i HDZ kao i sve ostale parlamentarne stranke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara