Koprivnička "Podravka" novi sponzor osječkog HNK-a

Tvrtka "Podravka" dd sklopila je danas ugovor o sponzorstvu s Hrvatskim narodnim kazalištem (HNK) u Osijeku, na temelju kojeg će ove godine pomagati tu kazališnu kuću.

Intendant osječkoga HNK-a, Željko Čagalj, izrazio je zadovoljstvo nastojanjima te tvrtke da pomogne rad druge najstarije hrvatske kazališne kuće, podsjetivši da je "Podravka" prije dvije godine pomogla gostovanje osječkoga HNK-a u Budimpešti.

Izvijestio je kako HNK danas započinje seriju potpisivanja od desetak sponzorskih ugovora, s velikim tvrtkama i ustanovama, u iznosima od 100.000 do 300.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Intendant Čagalj također je naglasio kako to značiti prekretnicu i iskorak u radu HNK-a u Osijeku, koje će tako dobiti financijsku potporu, nužnu za kvalitetan rad i podizanje razine umjetničkog stvaralaštva.

Predsjednik Uprave "Podravke" dd Darko Marinac rekao je kako je ponosan što tvrtka može pomoći osječkom HNK-u, dodavši kako "Podravka" nastoji biti socijalno odgovorna tvrtka te da kroz radne vidove sponzorstva, za ove svrhe izdvaja više od 5 milijuna kuna.

(Hina) xivuc ysp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara