Koršunova prije samoubojstva "sanjala kako će letjeti"

"ŽIVOT je kratak, krši pravila, brzo zaboravljaj, polako i iskreno ljubi,smij se nekontrolirano", napisala je Ruslana Koršunova nekoliko mjeseci prije samoubojstva.

Otvorila je dušu na internetu gdje je ostavljala poruke koje bi mogle razjasniti zašto se ova kazahstanska ljepotica bacila sa zgrade u New Yorku. Očigledno je da je u njenom životu primarna bila ljubav pa se pretpostavlja da su je u smrt možda nagnali upravo ljubavni problemi.

"Ljubav osljepljuje i pali dušu i uvijek je odgovor", napisala je na nekoj društvenoj mreži. U nedavnom postu, 30. svibnja, napisala je kako se ljubav ne oduzima nekome kako bi se dala drugome. "Ljubav je bit života, ali nećete svoj život dati nekome drugome", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljiviju poruku ostavila je prije tri mjeseca. "Tako sam izgubljena, hoću li se ikada pronaći". Negdje je pokazivala i ljutnju. "Ja sam kučka i vještica. Ne zanima me što govoriš. Znam zašto su dosad sve moje veze propale, jer sam nepredvidljiva. Čega se ti bojiš?", poručila je nekome. U siječnju je također napisala kako je boli srce, kao da joj je netko išćupao dio nje.

"Sanjala sam da letim. Oh, moja duga je previsoko", bile su njene proročanske riječi.

J.M.
Foto: 
Alexanderk/WireImage

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara