Kosor dobila povelju Grada Omiša za "širenje ugleda Hrvatske u svijetu"

Kosor dobila povelju Grada Omiša za "širenje ugleda Hrvatske u svijetu"

Foto:

UNATOČ traumi zbog blokade imovine, šefica HDZ-a i hrvatske Vlade neumorno nastavlja svoju predizbornu kampanju. Danas Omišanima nosi lijepe vijesti. Vlada će donirati 10 milijuna kuna za spas od odrona. Stijene poviše grada prijete desetljećima, nekoliko ih se i odronilo posljednjih godina, no vrijeme pred izbore očito je idealno pogođeno da se pomogne. 

Širenje ugleda

HDZ u Omišu ima svoju vjernu bazu. Dugogodišnji gradonačelnik Ivan Škaričić saborski je zastupnik, a nema sumnje da se velike ambicije polažu i u nadolazeće izbore. Nije ni on pustio da visoka gošća ode praznih ruku pa je premijerki uručio povelju počasne građanke Omiša, i to "zbog doprinosa širenju demokracije u zemlji i ugleda Hrvatske u svijetu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može i bez jaja...

Jaca nakon sastanka sa Škaričićem hita u tvornicu Galeb, koja pamti i bolje dane. Vjerojatno će reći par ohrabrujućih rečenica okupljenim radnicama, kao i prošlog tjedna kada se za posjeta Imotskom sastala sa radnicama Trimota, ali tek nakon što im je isplatila četiri zaostale plaće. 

Posjet Imotskom nije prošao bez problema. Policija je u stanicu privela petoricu članova Udruge mladih jer su se drznuli na plakatu napisati "Vratite ukradeno". U Omišu, utvrdi HDZ-a na ušću Cetine, ne očekuju se slični problemi. Valjda će ovaj put proći bez jaja...

Za dobru atmosferu pobrinuli su se članovi mladeži HDZ-a, koji su istaknuli plakat "Što nas više lome, to ga volim jače"...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara