Kosor: Kukuriku koalicija stajalištem da neće koalirati s HDZ-om pokazuje strah

Kosor: Kukuriku koalicija stajalištem da neće koalirati s HDZ-om pokazuje strah

Foto: Vladimir Ivanov/Cropix

PREMIJERKA Jadranka Kosor danas je ocijenila kako stajalište stranaka Kukuriku koalicije da neće postizborno koalirati s HDZ-om pokazuje da strahuju od pobjede HDZ-a. Na pitanja novinara odgovarala je prilikom posjeta djece s malignim bolestima u Begovom Razdolju

"One ionako nikada ne koaliraju s HDZ-om, ali to samo pokazuje da kod njih postoji veliki strah od pobjede HDZ-a na predstojećim izborima", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje koja će biti glavna tema HDZ-ove preizborne kampanje, Kosor je rekla da je to nešto što se brižljivo priprema i što za svaku stranku predstavlja strategiju te da treba pričekati do početka same kampanje, odnosno do trenutka kada će HDZ predstaviti svoj izborni program.

Rekla je da do tada ima jop mnogo posla. "Mi zaista još nismo zaokupljeni izbornom kampanjom, ali po našem dosadašnjem radu može se nazrijeti da će nam glavne teme biti ulazak u Europsku uniju, gospodarsko jačanje i daljnja uspješna borba protiv korupcije. Mogu obećati da ćemo imati mnogo dobrih prijedloga biračima", rekla je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara