Kosor: Predsjedničku dužnost ispunjavat ću s manje viceva i ispijanja kave

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor danas je u Varaždinu, družeći se s građanima, izjavila "kako neće zaboraviti one koji su branili Hrvatsku, niti tko je bio agresor na našu zemlju; neće pristati ni na to da se svatko svakomu treba ispričati, ali će svakoga tko voli Hrvatsku primati sa smiješkom".

Kao hrvatska predsjednica, rekla je, i nadalje će se brinuti za najugroženije skupine u hrvatskom društvu, a posebno će štititi dostojanstvo hrvatskih branitelja i Domovinskog rata. Kao hrvatska predsjednica vodit će se poznatom Tuđmanovom porukom "Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ako me poduprete, bit ću predsjednica koja će pokazati da se na Pantovčaku može dostojanstveno obnašati ta dužnost, s manje viceva i s manje ispijanja kave", rekla je u Varaždinu HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor.

Dodala je i da je u svoj program unijela sve ono što je do sada radila i kao novinar i kao saborska zastupnica koja nije izostala ni s jedne sjednice te kao potpredsjednica Vlade.

Kandidatkinja Kosor je u mjestu Turčinu otkrila ploču s imenom Trga dr. Franje Tuđmana, a zatim je u Čakovcu održala skup na kojem je rekla da će Vladi već u siječnju podnijeti zahtjev za raskid sporazuma o Družbi Adriji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara