Kosovar u Crnoj Gori zaklao trudnu ženu pred djetetom pa sebi prerezao vrat

Kosovar u Crnoj Gori zaklao trudnu ženu pred djetetom pa sebi prerezao vrat

Screenshot: Google Maps

NEDŽAT Beriša (30), nastanjen u barskom naselju Polje, nožem je ubio nevjenčanu, trudnu suprugu Dudu Sokolaj (27), ranio taštu Hatidžu Sokolaj  i potom izvršio samoubojstvo, pišu Vijesti.

Nezapamćen zločin u tom kraju dogodio se u obiteljskoj kući Sokolaja, u naselju iznad bolnice u Starom Baru, naočigled njihovog maloljetnog djeteta

Ubijena žena je, neslužbeno se doznaje, bila u šestom mjesecu trudnoće.

“N.B. (30) je nožem izbo nevjenčanu suprugu D.S. i njenu majku H.S., a potom sebi prerezao vrat. H.S. je sa teškim ozljedama prebačena u barsku bolnicu. Na licu mjesta pronađen je nož koji je, sumnja se, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela. Predmeti i tragovi će biti upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja”, piše u priopćenju policije.

Otac i brat ubijene  Dude  zaposleni su u lokalnom komunalnom poduzeću,  majka Hatidža radi na tržnici, a  Duda nije bila zaposlena.

"Duda ga je ostavila, jer ju je maltretirao. Došao je jutros oko 10 sati, da je moli da mu se vrati, ponio je nož. Bile su samo njih dvije u kući", ispričao je novinarima jedan član obitelji.

Nedžad i Duda  su imali dijete, koje je nakon razlaza živjelo sa majkom. On je u Bar sa Kosova došao nakon rata 1999. godine.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara