Kovačić: S političkim isprdcima koji se skrivaju iza suknje velikih stranaka nećemo surađivati

Kovačić: S političkim isprdcima koji se skrivaju iza suknje velikih stranaka nećemo surađivati

Foto: Hina

IVAN KOVAČIĆ iz MOST-a prokomentirao je u Omišu izbor Andreja Plenkovića za predsjednika HDZ-a te se osvrnuo na kritičare koji MOST zovu HDZ-om.

"Kozmetička promjena ne znači ništa ako su uz njega ostali svi koji su zdušno podržavali pad prošle vlade i mito i korupciju", rekao je Kovačić novinarima te dodao kako Plenković prvo mora dokazati da će napraviti promjene u stranci.

Novinari su ga zamolili da komentira izjavu HSS-a. Podsjetimo, rekli su kako je MOST zapravo HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuli ste što sam rekao o mogućoj koaliciji s HDZ-om, ali i takozvanom Narodnom koalicijom u kojoj se okupljaju svakojaki tipovi koji dolaze iz malih stranaka male vrijedosti, da ne kaže bez vrijednosti. S takvim malim političkim isprdcima koji žele štititi samo svoje sitne interese, a skrivaju se iza suknje velikih stranaka, MOST ne želi surađivati", rekao je Kovačić.

Neće nas prevariti


"MOST se bilo s kim može naći u programu, ali nećemo si dozvoliti da nas prevare kao prije šest mjeseci. Ako me netko privari jednom, onda je kurvin sin, ako me privari dvaput onda sam budala, a ljudi u Mostu sigurno nisu budale.

Svi ministri koji su radili za dobrobit tajkuna trebaju snositi odgovornost, a pravosuđe nam ne daje rezultate", rekao je Kovačić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara