kramarić: pravo je svakog člana ls-a da komentira vladine poteze

Predsjednik Liberalne stranke (LS) Zlatko Kramarić izjavio je danas kako je legitimno pravo svakog člana stranke da samostalno komentira određene Vladine poteze.

´Članovi LS-a autonomno djeluju i komentiraju Vladine poteze´, izjavio je Kramarić za Hinu, komentirajući današnju najavu člana Predsjedništva LS-a Zadarske županije Zdenka Bevandića da će LS istupiti iz vladajuće koalicije.

Kramarić nije želio ´prejudicirati´ hoće li skorašnji izborni sabor stranke prihvatiti prijedlog županijskog LS-a o istupu iz vladajuće koalicije. ´O tome odlučuju stranačka tijela, no dosadašnje je stajalište bilo da LS ostaje u vladajućoj koaliciji, te da zadržava pravo na svoj identitet i pravo da komentira Vladine poteze i štiti interese birača´, rekao je Kramarić.

Bevandić, čelnik županijskog LS-a, danas je u Zadru oštro kritizirao reformu Ministarstva obrane, nazvavši je ´apsurdnom´, jer se ´odjednom otpušta deset tisuća ljudi, umjesto da se to činilo postupno, iz godine u godinu´. Ustvrdio je kako je LS ´prevaren´ u vladajućoj koaliciji te da će ´vjerojatno LS na saboru istupiti iz te koalicije´.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara