Krstičević: Moramo u HDZ-u stvoriti pozitivno okruženje da Kolinda pobijedi

Krstičević: Moramo u HDZ-u stvoriti pozitivno okruženje da Kolinda pobijedi
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

MINISTAR obrane Damir Krstičević izjavio je kako ga u predstojećim izborima za predsjednika Republike zanima samo pobjeda HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović te je pozvao na stvaranje pozitivnog okruženja na izborima.

"Ono što mene zanima je pobjeda naše kandidatkinje na predstojećim izborima, prema tome odgovornost svakog člana HDZ-a je upravo stvaranje jednog dobrog pozitivnog okruženja, i da se svi skupa zajedno angažiramo te da naša predsjednica potvrdi svoj mandat i bude izabrana", poručio je Krstičević koji je sudjelovao na međunarodnoj konferenciji Domovinska sigurnost i upravljanje krizama.

Komentirao je i jučerašnje Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a, gdje je predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković istaknuo kako od svih članova očekuje punu ozbiljnost u nadolazećim izborima.

"Stvaramo jedan pozitivan okvir za natjecanje, imamo predsjednicu koja sigurno može pobijediti, ja sam u to uvjeren", kazao je Krstičević.

Na pitanje treba li sankcionirati članove stranke koji se ogluše na premijerov poziv Krstičević je rekao da sankcije nisu dobre. "Ali ponavljam, svi moramo biti dio tima, raditi i učiniti sve da imamo pozitivnu kampanju i da predsjednica u tom pozitivnom okružju i pobijedi", rekao je Krstičević.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara