Jandroković više nije glavni tajnik HDZ-a, izabrali su drugog čovjeka

Jandroković više nije glavni tajnik HDZ-a, izabrali su drugog čovjeka
Foto: Hina

PREDSJEDNIŠTVO i Nacionalno vijeće HDZ-a izabralo je za novog glavnog tajnika HDZ-a Krunoslava Katičića umjesto Gordana Jandrokovića koji prema ranijem dogovoru unutar stranke ostaje predsjednik Hrvatskog sabora.

"Na zajedničkoj sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, u zagrebačkom Hotelu Westin, još jednom je jednodušno pružena potpora smjeru naše stranke i naše Vlade RH pod vodstvom Andreja Plenkovića, i formiranju nove parlamentarne većine. Za novog glavnog tajnika HDZ-a izabran je Krunoslav Katičić - umjesto Gordan Jandroković koji, prema ranijem dogovoru unutar stranke, ostaje predsjednik Sabor, prvi koji će u suvremenoj Hrvatskoj biti na toj dužnosti i u drugom mandatu", naveo je HDZ na svom službenom Facebook profilu. 

Predsjednik HDZ-a Plenković zahvalio je Jandrokoviću na odličnoj suradnji i četiri uspješne godine koje su, istaknuo je, "započele i završile našom pobjedom na parlamentarnim izborima".

Nakon zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a u nastavku se održava sjednica Središnjeg odbora stranke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara