Kruševački "demokratski" političar pretukao socijalističkog suparnika

ZAMJENIK predsjednika kruševačkog odbora srpske Demokratske stranke (DS) Branislav Katančević i predsjednik odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Dragomir Miletić, potukli su se u srijedu ispred Specijalne bolnice Ribarska banja u Kruševcu, javlja B92.

Prema Miletiću, sukob je izbio nakon što ga je Katančević napao kada je izlazio iz lokalne prodavaonice. Katančević je Miletića navodno optužio da ga je ogovarao, a zatim ga je izudarao šakom po licu. Miletiću su danas ispod očiju bili vidljivi krvni podljevi od posljedica napada.

Katančević je pak ustvrdio kako ga je Miletić jučer zaustavio u krugu kruševačke Specijalne bolnice gdje je došlo do politički motiviranog verbalnog sukoba. Katančević kaže kako je svađa prerasla u vrijeđanje, psovanje, pa čak i fizički napad od strane Miletića. "Demokratski" političar kaže kako je u tom trenutku izgubio kontrolu i u afektu odgurnuo, "a možda i zakačio" Miletića.

Prijetnje tužbama i prijavama

Katančević tvrdi da mu je Miletić zatim rekao da će ga izrešetati i otvorio vrata svog automobila kako bi uzeo pištolj. Katančević, koji je inače direktor Specijalne bolnice, kaže kako je nakon toga osiguranju bolnice rekao da pozove policiju.

Također je rekao kako mu je žao zbog događaja, osobito jer se radi o starijem čovjeku, ali je dodao kako će protiv Miletića, inače nekadašnjeg djelatnika Specijalne bolnice, podnijeti prijavu u policiji zbog ozbiljne prijetnje vatrenim oružjem.

Miletić pak najavljuje da će protiv Katančevića podnijeti tužbu za fizički napad i nanošenje tjelesnih ozljeda. Katančević je inače prošle godine sudjelovao u sličnom događaju u kojem je navodno napao predsjednika mjesnog odbora DSS-a u selu Ribare Dejana Miladinovića.

Kruševačka policija jučer je saslušala obojicu sudionika događaja, a Miletiću je oduzeta puška koju je držao u svojoj kući.

Kruševački Socijalisti, ali i Srpska radikalna stranka i Srpski pokret obnove kritizirali su Katančevićo premlaćivanje Miletića.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara