Krvavi rođendan u Klisu: Slavljenik gosta izbo nožem zbog djevojke!

Foto: Arhiva

POLICIJA je brzo rasvijetlila okolnosti krvavog rođendanskog slavlja u Rupotinama u Klisu te otkrila tko je 22-godišnjeg Dina V. izbo kuhinjskim nožem po prsima i trbuhu. Radi se o slavljeniku, 29-godišnjem Davoru M., koji je Dina napao zbog svoje djevojke. Došlo je do masovne tučnjave tijekom koje je Davor uzeo nož i izbo Dina.

Nož pronašli kod biljarskog stola

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je o događaju obaviještena iz solinske ambulante, kamo su odvezli ranjenog Dina. Pohvatani su svi koji su bili na rođendanu te odvedeni u postaju. Svi su bili pijani, a još je najmanje maligana imao osumnjičenik, kojem je, kako neslužbeno doznajemo, izmjereno oko 0,7 promila alkohola. Nož je nađen kod biljarskog stola.

S rođendana u zatvor

Izbodeni Dino smješten je na Jedinicu intenzivnog liječenja splitskog KBC-a. Život mu je i dalje u opasnosti. Slavljenika Damira policija je smjestila u pritvorsku jedinicu, danas će ga odvesti na ispitivanje zamjeniku županijskog državnog odvjetnika. Pretpostavlja se da će tražiti istražni zatvor, kako ne bi utjecao na svjedoke krvavog događaja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara