Let iz obiteljskog gnijezda uz OTP banku

Let iz obiteljskog gnijezda uz OTP banku
Foto: OTP banka

SVI težimo osamostaljenju, osjećaju koji kreće još od tinejdžerskih buntovničkih dana i ne posustaje dok se ne skrasimo u vlastitome domu. To, naravno, ne znači da ne volimo svoju obitelj, već da težimo slobodi i samostalnosti, temeljnim ljudskim potrebama. Po podacima Europske unije, Hrvati najkasnije odsele od svojih obitelji – u prosjeku je to s navršenom 31 godinom i 8 mjeseci, dok je europski prosjek 26 godina.

Ako se želite osamostaliti i skrasiti u vlastitome domu, bilo da trenutno živite s obitelji ili ste podstanar, OTP banka vam u tome može pomoći. Već ste vlasnik doma i želite ga urediti po svome ukusu ili svoj dom tek trebate stvoriti? OTP stambeni kredit u kunama će vam pomoći da zaokružite financijsku konstrukciju koja vam je za to potrebna. Osamostalite se, dosegnite svoju slobodu i budite svoji u svome novome domu. 

OTP stambeni kredit u kunama nudi vam fiksnu kamatnu stopu od 2,99 posto za prve tri godine otplate, dok za preostali period otplaćivanja vrijedi promjenjiva kamatna stopa od 3,35 posto, efektivne kamatne stope (EKS) 3,40 posto. Kredit možete dobiti bez troškova odobravanja i bez troška procjene nekretnine. 

Zanima vas? Obratite nam se s povjerenjem!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?