Linić: Jedini cilj SDP-a je pobijediti neuspješni i nesposobni HDZ

SLAVKO LINIĆ, voditelj SDP-ovog Tima za pripremu stranke za izbore, danas je u sjedištu SDP-a uoči sastanka Tima, u kratkom obraćanju pred okupljenim novinarima, naglasio kako je "jedini cilj SDP-a u ovoj godini pobijediti na izborima nesposobni i neuspješni HDZ".

"SDP ima jedan cilj u ovoj godini - pobijediti na parlamentarnim izborima HDZ koji je bio nesposoban riješiti životni standard građana i koji je kriv za siromašenje radnika i umirovljenika te smijeniti Sanaderovu Vladu koja je uvučena u niz korupcijskih afera." - izjavio je Linić.

"Problemi koji se pokušavaju različito tumačiti ili predviđati kako riješiti rukovodstvo SDP-a nakon ostavke Ivice Račana, neće izazvati poremećaje u SDP-u jer i novi predsjednik stranke ili kandidat za premijera, tko god on bio, imaju također jedan jedini cilj - kako pobijediti nesposobni i neuspješni HDZ." - nastavio je Linić.

"Njihov posao će biti kako okupiti dosad postavljene izborne strategije i politike SDP-a i cijelo članstvo SDP-a za parlamentarne izbore. To od nas očekuju i birači, a to smo dužni i Ivici Račanu." - rekao je Linić te krenuo na sastanak Tima na kojem će, kako je najavio, biti riječi o pojačanim aktivnostima članova stranke i koordinatora na terenu i nastavku predstavljanja svih SDP-ovih programa.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara