Lopov u Orahovici autom htio pregaziti policajca, ovaj mu pucao u gume

Lopov u Orahovici autom htio pregaziti policajca, ovaj mu pucao u gume
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

BJEŽEĆI jutros policiji nakon provale u benzinsku postaju u Orahovici, provalnik je automobilom nasrnuo na policajca koji je u samoobrani i pokušaju da ga zaustavi iz pištolja ispalio hice u gume na njegovu automobilu, no lopov je pobjegao i za njim policija intenzivno traga.

Autom krenuo na policajca pa pobjegao

Virovitičko-podravska policija priopćila je kako su ujutro policajci za vrijeme ophodnje u Orahovici uočili provalnika kako izlazi iz benzinske postaje.

Nakon što ih je vidio, provalnik je sjeo u crveni Polo našičkih registracija i njime krenuo prema policajcu koji je izašao iz vozila, a koji je zatim u samoobrani iz službenog pištolja ispalio hice prema gumama automobila.

No, provalnik je velikom brzinom nastavio vožnju te pobjegao u smjeru naselja Feričanci. Za vozilom i vozačem na području Policijske postaje Našice trenutno traje intenzivna potraga više policijskih ophodnji.

Iz virovitičko-podravske policije zamolili su građane da im se, imaju li informacije koje mogu pomoći hvatanju provalnika, jave na broj 192 ili 112.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara