LUDNICA U SRBIJI Nikolić objavio kandidaturu, Dačić bijesan, Šešelj divlja, a Vučić samo šuti

LUDNICA U SRBIJI Nikolić objavio kandidaturu, Dačić bijesan, Šešelj divlja, a Vučić samo šuti

Foto: FAH

PREDSJEDNIK Srbije Tomislav Nikolić kandidirat će se na predstojećim predsjedničkim izborima, objavio je u srijedu navečer ruski internetski portal Sputnjik.

Odluku da uđe u izbornu utrku Nikolić je donio jučer na proslavi svog 65. rođendana, navodi Sputnjik. Nikolić je ranije danas izjavio kako nije iznenađen rezultatom glasovanja na sastanku Srpske napredne stranke (SNS) koja je odlučila kandidirati predsjednika SNS-a i aktualnog premijera Srbije, Aleksandra Vučića, na predsjedničkim izborima.

Na pitanje novinara da li je odustao od kandidature, Nikolić je kratko odgovorio: "Dogovorit ćemo se…".

Dačić bijesan, Šešelj divlja

Nije trebalo dugo da krenu reakcije na Nikolićevu odluku. Tanjug je uspio stupiti u kontakt s predsjednikom SNS-a i premijerom Aleksandrom Vučićem i, na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić je šutio i nije dao nikakav komentar.

I dok je Vučić bez komentara, ministar vanjskih poslova Ivica Dačić je bijesan. Izjavio je da "ako je istina da se Nikolić kandidirao, sramotno je da se pridružio plejadi kandidata protiv Vučića".

Haški optuženik i huškač Vojislav Šešelj, otkad je objavljena vijest o Nikolićevoj kandidaturi, ne prestaje objavljivati postove na Twitteru.

"Tomo ti si osnovao SNS pa imaš pravo i da ga rasturiš", "Koliko će ga njegovih fakultetskih kolega podržati", "Problem je što Toma Nikolić uz popis birača ima i popis preminulih", divljao je Šešelj na Twitteru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara