M SAN kupio bosansku tvrtku Recos

KIM TEC BiH, vodeći distributer IT opreme u BiH te članica M SAN Grupacije, pridružila je grupaciji putem preuzimanja lokalnog distributera IT opreme Recos d.o.o.

Tvrtka Recos osnovana je 1998. i od tada do danas postaje jedan od vodećih distributera HP, Epson i Acer proizvoda na lokalnom tržištu. Ima 20 zaposlenih te je 2006. godine ostvarila promet od  6,5 milijuna eura kroz prodajnu mrežu s više od 200 partnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pripajanje Recosa bazira se na sinergijama rasta i razvoja koje zajednički očekujemo realizirati. Te sinergije odrazit će se kroz kvalitetnije prepoznavanje i odgovaranje potrebama naših partnera te u konačnici pružanju kvalitetnije podrške cjelom tržištu od proizvođača do naših partnera i kroz njih krajnjeg korisnika. Očekujemo da će takav rast i razvoj nastaviti Kim Tec-ov kontinuirani trend zapošljavanja novih i educiranja postoječih djelatnika te na taj način dodatno doprinijeti razvoju ekonomije BiH putem povećanja broja i poboljšanja kvalitete zaposlenih.", izjavio je Janko Gogolja voditelj Odjela financija M San Grupe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara