Madeleine McCann viđena u zrakoplovu za Brazil?

MALA Britanka Madeleine McCann, koja je prije nešto više od godinu dana nestala iz portugalskog ljetovališta, navodno je viđena u zrakoplovu koji je letio prema brazilskom gradu Sao Paulu.

Kako javlja The Sun, jedan od putnika iz zrakoplova je Interpolu prijavio kako je djevojčicu vidio prije otprilike šest tjedana. Jorge Pontes, šef brazilskog Interpola, potvrdio je kako je istraga u tijeku. "Navodi o tome da je Madeleine viđena u zrakoplovu za Sao Paulo još su pod istragom te ne možemo otkrivati detalje", rekao je Pontes. Nije želio odati niti čiji je državljanin turist koji je prijavio da je vidio Maddy.

Marilia Moreira Marques je rekla kako je Interpol tijekom prošle godine zaprimio čak pet različitih dojava o tome da bi se Madeleine mogla nalaziti u Brazilu. Jedna od takvih dojava zaprimljena je i 11. svibnja prošle godine, kada je Maddy navodno viđena u baru u Rio de Janeiru, u društvu ženske osobe. Nažalost, s obzirom da u baru nije bilo nadzornih kamera, istražitelji su ostali tapkati u mraku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer su Kate i Gerry McCann, uz obitelj, prijatelje i najužu rodbinu, proslavili Madeleinein peti rođendan. Njihov glasnogovornik Clarence Mitchell je rekao kako je to za obitelj bio "samo još jedan dan bez Maddy".

Podsjetimo, Madeleine McCann je 3. svibnja prošle godine nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, dok su njeni roditelji Kate i Gerry s prijateljima bili na večeri. Od tada je više puta javljano kako je djevojčica viđena u raznim dijelovima svijeta, od Maroka, pa sve do Međugorja, međutim svaki put se pokazalo da nije riječ o Maddy.

I.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara