Makedonac sletio u Beograd s 40 paketića kondoma droge u želucu

21-GODIŠNJI P. S. dobio je u Dominikanskoj Republici 300 eura i mobitel da proguta 40 kondoma s pola kilograma droge i prebaci ih u Srbiju.

Beogradska policija uhitila ga je po silasku iz aviona u zračnoj luci "Nikola Tesla" kamo je došao preko Amsterdama. Njegov život su u posljednji čas spasili liječnici jer je već nekoliko paketića počela nagrizati želučana kiselina i mladić je prije predaje droge mogao umrijeti. Istražni sudac odredio mu je jednomjesečni pritvor, a kako saznaje Kurir, P. S. nije imao kriminalni dosje.

Na posao ga je, naime, navukao poznanik koji ga je upoznao sa skupinom Albanaca iz Makedonije. Oni su mu dali prijedlog da iz Dominikanske Republike prebaci drogu te da će za to dobiti dva i pol eura po gramu. U Dominikanskoj Republici bio je udomljen kod muškarca koji mu je dao da proguta paketiće kondoma s drogom. No, Makedoncu je nakon desetog pozlilo te je počeo plakati i moliti da prestanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda su mu pomoćnici Dominikanca uperili pištolj u glavu i urlajući na njega prisilili da proguta svih 40 paketića, odnosno pola kilograma kokaina. Osam dana je trajala priprema Makedonca na gutanje kondoma, davali su mu tablete za mučninu, a gutao je i zrna grožđa. Dominikanci su ga također tješili govoreći da je postupak siguran te da droga u želudcu može ostati nekoliko dana.

J.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara