Makedonski novinar: Toše je bio žrtva svoje menadžerice, pohlepne prevarantice

MAKEDONSKI novinar Zoran Božinovski koji prati slučaj oko Tošine menadžerice Ljiljane Petrović tvrdi kako je Toše bio žrtva svoje menadžerice, za koju je novinar kazao kako je pohlepna prevarantica.

Petrović od države traži oprost poreznog duga, a novac ima na svojim računima, tvrdi novinar.

Nova TV u posjedu je ugovora prema kojemu se vidi da je Tošina menadžerica novac od koncerata uzimala unaprijed. Tako je ona za koncert u Budvi dobila 45 tisuća eura, no nakon Tošine nesretne pogibije taj novac vratila, saznaje televizija. Prema nekim izvorima Toše je imao rasprodane termine do travnja iduće godine, a za većinu od tih 20-ak koncerata navodno je novac također uplaćivan unaprijed.

"Imam saznanja da Ljiljana Petrović ima devet računa na kojima ima novac. Obitelj ništa nije znala sve do ponedjeljka dok im ja nisam pokazao taj ugovor, oni nisu ni znali o čemu se radi. Znali su samo da pjeva u Budvi," - rekao je Božinovski za Novu TV te dodao kako je Toše sve znao i da je zato svoju grižnju savjesti praznio na humanitarnim koncertima.

"Toše je bio žrtva jako pohlepne menadžerice koja nije imala limita u njegovom neprestanom izrabljivanju" - tvrdi Božinovski.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara