Manekenka svjedočila o tome kako ju je na Ibizi silovao saudijski princ

Ilustracija: Arhiva

NA ŠPANJOLSKOM sudu je danas ponovno svjedočila djevojka koja je jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, saudijskog princa Alwaleeda Bin Talala, optužila za silovanje na jahti koja je bila 2008. godine usidrena na španjolskom otoku Ibizi.

Princ i njegovi odvjetnici nisu bili na saslušanju. No, on je često puta ponovio da je nevin i da na Ibizi nije bio više od 10 godina. 23-godišnja dvojna državljanka Španjolske i Njemačke je ponovno svjedočila na zahtjev španjolskog tužitelja koji je želio potvrdu nekih njezinih ranijih navoda, piše CNN. 

Bivša manekenka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Princa je optužila žena koja je prije radila kao model, a na sud je ušla u pratnji mame "maskirana" crnim šeširom i sunčanim naočalama kako bi se sakrila od novinara koji su je čekali ispred sudnice. 23-godišnjakinja je princa prijavila u kolovozu 2008. godine, no tužbu je prošle godine odbacio sudac uz tvrdnju kako nedostaje dokaza. Model se žalio višem sudu koji je naredio ponovno otvaranje slučaja na sudu u Ibizi.

U ovome trenutku saudijski princ nije službeno optužen za silovanje, nego se vodi kao "osoba pod istragom". Prema ranijim sudskim dokumentima se vidi kako djevojka smatra da je u njezino piće bila bačena droga. Probudila se na jahti te je shvatila da je silovana od strane muškarca kojega je identificirala kao princa Alwaleeda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara