Markićka najavila skupljanje potpisa za još jedan referendum

Markićka najavila skupljanje potpisa za još jedan referendum
Foto: Nova TV

REFERENDUMU i broju potrebnih potpisa najbliže su bili u inicijativi Narod odlučuje. Za jedno pitanje nedostajalo im je samo 3290 potpisa. 

Nakon što je objavljeno da nisu skupili dovoljno potpisa, Željka Markić je za Novu TV otkrila što će učiniti nakon svega.

"Mi imamo dovoljan broj potpisa. Građanska inicijativa Narod odlučuje i udruga U ime obitelji, koja je dio platforme Narod odlučuje prikupila je dovoljan broj potpisa. To je potvrdio premijer i ministar Kuščević. Ono što oni tvrde jest da nema dovoljan broj valjanih potpisa. Oni tvrde da oko 40.000 ljudi u Hrvatskoj nije znalo napisati svoje ime, prezime, svoj OIB i potpisati se", rekla je Markić.

Na upit što će dalje učiniti, kaže da će tražiti uvid u sve potpise.

Na upit pripremaju li još inicijativa, odgovara potvrdno.

"Mogu reći da je sigurno potrebno osigurati neradnu nedjelju. To je jako važna tema. Mi već djelujemo u tom smjeru i mislimo da je jedini način da se u Hrvatskoj stvari promijene, jest da se ova mreža korupcije i politike, koja uništava Hrvatsku ekonomski i na svaki drugi način, da se razbije promjenom izbornog sustava i da se građani više uključe", kazala je Markićka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara