Masakr u kalifornijskom salonu ljepote: Bivši suprug frizerke ubio osam ljudi

Masakr u kalifornijskom salonu ljepote: Bivši suprug frizerke ubio osam ljudi

Foto: AFP

MUŠKARAC je u svom bezumnom napadu u salonu ljepote u gradu Seal Beach u Južnoj Kaliforniji ubio osmero ljudi, a još jedna osoba je u kritičnom stanju.

Šest ljudi je pronađeno ubijeno u Salonu Meritage nakon što je policija došla u njega na dojavu o pucanju. U prvom trenutku su još tri osobe bile u kritičnom stanju, a do sada su dvije od njih umrle. U pritvoru je osumnjičeni muškarac, izvijestila je američka policija.

Ubojica nije pružao otpor policajcima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Surađivao je. Nije pružao nikakav otpor kada su ga policajci vodili u pritvor", kazao je narednik Steve Bowles, piše CNN. Istražuje se kakva je povezanost ubojice s ljudima koji su bili u salonu. "Još ne znamo postoji li veza između njega i salona", rekao je Bowles te dodao kako je u trenutku napada salon ljepote bio prepun ljudi. Motiv ubojstva je još nepoznat. Neki američki mediji pišu kako je ubojica bivši suprug jedne od frizerki iz salona.

Jedan muškarac je pronađen izvan salona, dok su drugi ubijeni u salonu. Još nije poznato je li ubojica na muškarca pucao vani. Ubojica je uhićen u automobilu kilometar od salona ljepote. Još se ne zna ni koje oružje je ubojica koristio u salonu. U njegovom automobilu je pronađeno nekoliko komada oružja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara