Međugorska djevojčica nije Maddie McCann

Međugorska djevojčica nije Maddie McCann

IZ MUP-a  Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) je potvrđeno kako djevojčica koju je irski turist vidio u Međugorju te prijavio da se radi o Madeleine McCann, nije mala Maddie, već Tea Dedić iz Ljubuškog.

"Utvrđen je identitet djevojčice za koju je irski turist, nakon što ju je 1. studenoga vidio u Međugorju, pomislio da bi mogla biti Madeleine McCann, čiji je nestanak prijavljen početkom svibnja ove godine u Portugalu. Izvršenim provjerama policijski službenici MUP-a ŽZH utvrdili su da se radi o troipolgodišnjoj Tei Dedić iz Ljubuškog. Uz suglasnost Teinih roditelja objavljujemo njezinu fotografiju i ujedno njezinoj obitelji zahvaljujemo na iskazanoj suradnji", priopćio je MUP ŽZH.

Podsjetimo, irski turist je izjavio kako je 1. studenog u Međugorju vidio nestalu djevojčicu Madeleine McCann. Čak je i zapisao registarske oznake automobila kojim je uplakana djevojčica odvezena iz svetišta. Slučaj su odmah počeli istraživati detektivi koji rade na slučaju nestanka male Maddy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Madeleine je iz hotelske sobe, u kojoj su je roditelji ostavili sa preostalo dvoje mlađe djece, za vrijeme dok su večerali u obližnjem restoranu, nestala 3. svibnja ove godine. Od tada su stizale brojne dojave o tome da je djevojčica viđena u brojnim zemljama, no nažalost, sve su se pokazale lažnima.

I.M.
Foto: AFP / MUP ŽZH

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara