Medved: Nisam primijetio da su zagrebački HDZ-ovci nezadovoljni Bandićem

Medved: Nisam primijetio da su zagrebački HDZ-ovci nezadovoljni Bandićem
Foto: Patrik Macek/Pixsell

MINISTAR hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je u utorak kako nije primijetio da članovi zagrebačkog ogranka HDZ-a izražavaju nezadovoljstvo koalicijom s gradonačelnikom Milanom Bandićem i njegovom strankom.

"Zagrebački gradonačelnik radi svoj posao, vlada radi svoj odgovorno", poručio je Medved dolazeći na sjednicu užeg kabineta vlade.

HDZ-ov europarlamentarac Tomislav Sokol u nedjelju je na Facebooku objavio da "Bandić nije budućnost Zagreba" i pozvao HDZ u borbu za Zagreb, dok je prije nekoliko dana HDZ-ov ministar gospodarstva Darko Horvat ustvrdio da bi Bandića u sljedećem mandatu trebao zamijeniti netko mlađi.

Medved je, međutim, na pitanje novinara o nezadovoljstvu zagrebačkih HDZ-ovaca koalicijom s Bandićem kratko odgovorio kako "nije primijetio" nezadovoljne članove HDZ-a u Zagrebu.

U srijedu će se u Hrvatskom saboru raspravljati o zahtjevu oporbe za opozivom ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak, a Medved poručuje kako je vlada o tome iskazala jasan stav.

"Vlada se jasno očitovala i dala vrlo jasan stav", podsjetio je Medved na vladino odbijanje oporbenog prijedloga za smjenom Divjak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara