Mesić posjetio Vipnetovu "inteligentnu zgradu"

VIPNETOV novi kompleks na Žitnjaku posjetio je danas predsjednik Stjepan Mesić. U društvu Marie-Helene Magenschab, predsjednice Uprave, Dina Dogana, člana Uprave i financijskog direktora, Mladena Pejkovića, člana Uprave i tehničkog direktora obišao je prvi korporativni dječji vrtić u Hrvatskoj, wellness i tehnički centar.

Predsjednik Mesić ujedno se upoznao s uslugama i ulaganjima zbog kojih je Vipnet prepoznat kao vodeći inovator na hrvatskom tržištu. Tako je, primjerice, pogledao i televizijske programe na mobilnom telefonu, jedinu takvu uslugu u Hrvatskoj, a i cijelo novo poslovne sjedište Vipneta je još jedan inovativan primjer kojim je ta tvrtka postavila više standarde na hrvatskom tržištu rada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi poslovni kompleks je tzv. "inteligentna zgrada" s automatiziranim kontrolnim sustavom koji omogućuje značajne uštede energije i smanjenje troškova i pruža najbolje moguće radne uvjete za Vipnetove zaposlenike. Zaposlenici imaju radni prostor s najmodernijom opremom i standardima, kao i brojne druge sadržaje: restorane, vrtić za djecu, fitness, bazen, saune i masaže.

Vipnet, kao najveća greenfield investicija u Hrvatskoj, s 613 milijuna eura ulaganja u posljednjih sedam godina potvrđuje da je riječ o tvrtki koja je u svega nekoliko godina postala jedan od najvažnijih gospodarskih subjekata u našoj zemlji, složili su se predsjednik Mesić i Uprava Vipneta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara