MeteoUNIQA - nova usluga, jedinstvena u Hrvatskoj

Foto: UNIQA

UNIQA je danas predstavila novu, jedinstvenu i ekskluzivnu uslugu na hrvatskom tržištu pod nazivom MeteoUNIQA. To je precizan servis koji upozorava na dolazak ekstremnih vremenskih nepogoda kao što su oluja s naletima vjetra jačim od 100km/h, oluja s obilnom kišom i tučom, pljuskovi, obilne snježne padaline, ledena kiša i poledica.

UNIQA osiguranje je jedino osiguravajuće društvo u Hrvatskoj koje nudi svojim klijentima mogućnost dobivanja pravovremenih i točnih informacija o nadolazećim ekstremnim vremenskim nepogodama.

MeteoUNIQA je besplatna usluga koja je dostupna svim fizičkim osobama s ugovorenom policom UNIQA kasko osiguranja.

"Svjedoci smo sve češćeg pojavljivanja ekstremnih vremenskih nepogoda i sve značajnijih šteta koje one donose. Sretni smo što svojim klijentima možemo pokloniti ovu izuzetno korisnu uslugu. Točna, precizna i pravovremena informacija najvažnija je u prevenciji nastanka štete s ciljem zaštite života i imovine", rekla je Saša Krbavac, predsjednica Uprave UNIQA osiguranja.

Upozorenja na vremenske nepogode klijenti UNIQE dobivat će putem SMS-a ili e-mail-a, ovisno o njihovoj  želji. Poruke sadrže podatke o vrsti nadolazeće vremenske nepogode koja će zahvatiti mjesto u kojem osiguranik živi, njenom intenzitetu i trajanju.
 
Upozorenja su napravljena za svako mjesto stanovanja posebno, na osnovu poštanskog broja.

SMS ili e-mail poruke upozorenja će klijenti UNIQA osiguranja dobivati ukoliko se radi o ekstremnim vremenskim nepogodama, odnosno, samo onda kada vremenske nepogode prelaze normalne vrijednosti i to najkasnije 2 sata prije nastanka nepogode.

Primajući pravovremene informacije, korisnici usluge MeteoUNIQA mogu na vrijeme reagirati i poduzeti mjere kako bi izbjegli i spriječili eventualne štete na vozilu, kući, stanu i drugoj imovini. Zahvaljujući preciznom upozorenju, korisnici mogu izbjeći izlazak iz kuće u vremenu kada se očekuje vremenska nepogoda, mogu izbjeći putovanje ili izabrati alternativne puteve, zatvoriti prozore, ukloniti auto iz blizine drveća i stupova. O nadolazećim vremenskim nepogodama mogu obavijestiti susjede i prijatelje, kako bi i oni na vrijeme reagirali i zaštitili svoju imovinu.

Ova usluga nudi se u  Hrvatskoj isključivo klijentima UNIQA osiguranja preko tvrtke UBIMET. UBIMET je vodeći dobavljač meteoroloških usluga u srednjoj i istočnoj Europi te partner UNIQE u osam zemalja (Austrija, Hrvatska, Mađarska, Poljska, Češka, Rumunjska, Srbija i Crna Gora).  Nastanak i razvoj meteoroloških pojava neprekidno se bilježi u preko 14.000 meteoroloških stanica diljem svijeta, a ekipa vodećih europskih meteorologa radi na vremenskim prognozama 365 dana godišnje, 24 sata dnevno koristeći naprednu radarsku tehnologiju za prognozu ekstremnih meteoroloških pojava.

Prijava na ovu uslugu moguća je putem web stranicama www.uniqa.hr , slanjem e-mail-a na meteo@uniqa.hr ili u UNIQA prodajnim uredima. Sve informacije o ovoj usluzi mogu se dobiti i na besplatan info broj 0800 200 001.

UNIQA osiguranje je i putem ove inovativne usluge MeteoUNIQA pokazala koliko brine o sigurnosti i zadovoljstvu svojih klijenata nudeći jedinstvene prednosti na tržištu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara